Beoordelingen van klanten


18-07-2019

Opmerkingen eerste kwartaal van onze klanten over onze therapeuten en praktijk

Per Jensen (N = 29)

Compliment

  • Fijne praktijk met vriendelijke en kundige mensen
  • Dat hij mij goed helpt en dat ik vroeg terecht kan
  • Altijd vrolijk en gezellig ....en neemt alle tijd om te luisteren naar de klachten.
  • Ze luisteren en proberen je klacht te verhelpen
  • Professioneel en aardig
  • Goed toegankelijk, makkelijk afspraken maken en enthousiast.
  • Ik vind dat mijn klachten altijd serieus genomen worden en deskundig worden behandeld
  • Hij doet zijn werk............(.goed)
  • Het is een nette, schone praktijk met deskundige therapeuten welke de patiënten serieus nemen. Dit
  • Geeft als patiënt een fijn gevoel
  • Het verklaren van de behandeling en de uitvoering daarvan
  • Aandacht, vriendelijk, adequaat
  • Bijzonder aardig en deskundig
  • Alles werd goed gedaan
  • Correct en vriendelijk. Luistert naar je.
  • Doet alles wat in het vermogen ligt om mij te verbeteren
  • Heel goed gedaan, hartelijk dank!
  • Vooral zo doorgaan.
  • Flexibel na werktijd
  • Het is kleinschalig en dat vind ik fijn
  • Vriendelijke en kundige fysiotherapeuten
  • Alle aandacht die je als patiënt krijgt
  • Vlot geholpen.
  • Professioneel Snel terecht voor een afspraak, geen lange wachtlijsten en de kundigheid, Open staan voor suggesties client Ga zo door Kan goed luisteren en altijd goeie zin. Je wordt goed behandeld Spontaan en weet wat hij doet Fijne sfeer met een goed resultaat.

Nino Mureddu (N = 16)

Compliment

  • Flexibiliteit, professionaliteit, fijn als mens .
  • Omgang met Nino!
  • De tijd en aandacht die aan de patiënt wordt besteed.
  • Doet zijn werk goed
  • Dank je wel dat je mij niet alleen fysiek weer op de rit hebt gekregen, maar ook mentaal een aantal zaken hebt meegegeven waar ik veel aan heb gehad. Ik ben super blij dat je mij pijnvrij hebt gekregen. Alle complimenten voor deze enorme deskundigheid!
  • Ik ben zeer tevreden over de behandeling
  • Voldoende aandacht voor mijn gezondheidsklachten. Zeker in het begin toen ik veel steun kon gebruiken.
  • Geduldig.
  • Dat ik mijn waardering uitspreek over het team van de praktijk. Zij zijn allemaal toppers met kennis.
  • Erg tevreden over de behandelingen die ik en mijn gezin al hebben ontvangen...fijne praktijk met fijne
  • mensen! Top!
  • Dat hij de klachten die ik had bij de basis aangepakt heeft waardoor ik weer zonder pijn kon lopen
  • Deskundig, meedenken met de patënt, en vertrouwd
  • Snel van mijn klachten af
  • Heel fijn gevoel. Je wordt serieus genomen en er wordt serieus iets met je gedaan
  • Deskundig en betrokken
  • Altijd vriendelijk. Klachten tot nu altijd verholpen. Lui s ter d goed naar je. Groet Linda Bax
  • Ik heb bewondering voor jou en de situatie waar jullie als fysiotherapeuten inzitten qua
  • vergoedingen en waardering.

Lluvianca Eendragt (N = 18)

Compliment

  • Hele goede zorg en heel vriendelijk personeel
  • Voor alle fysiotherapeuten van het Sempke voor alle behandelingen
  • Luistert goed Top mens en! Aardig, staan klaar voor je, nemen je pijn serieus en helpen je
  • Heel geduldig, aardig en behulpzaam.
  • Kleine maar goede praktijk, altijd vriendelijk en goede behandelingen
  • Goede zorg
  • Geweldige therapeuten die ten alle tijden voor je klaar staan
  • Prettig contact icm goede behandeling.
  • De deskundigheid van behandeling en de toenadering van het luisteren naar de klacht van de patient.
  • Ga zo door
  • Ik word serieus genomen. Toch kan er een lolletje af. Goede behandelingen. Prettige sfeer.
  • De klacht wordt zo goed mogelijk behandeld
  • Goede aandacht voor client
  • Dat ik heel blij ben dat ik heb geluisterd naar een vriend die hen heeft geadviseerd.
  • Altijd bereikbaar, snel behandelen
  • Schone praktijk, wachtkamer verveel je niet door de geplaatste tv, met boeiende zenders, je wordt meestal al op tijd ontvangen! Als je een keer niet kunt of vergeten bent wordt nooit moeilijk gedaan, aardige mensen goeie therapeuten!

 

24-10-2018

Zorgverlener: Jensen

 

Datum

NPS

Motivatie

Respondent

17-okt-2018

10

Deskundigheid en empatisch vermogen zorgen er voor dat ik daar graag kom en mensen dit aan zou raden

Anoniem

 

Datum

Algemene
beoordeling

Motivatie

Respondent

17-okt-2018

10

Betrouwbaar, deskundig en empatisch

Anoniem

 

Datum

Compliment (top)

Respondent

17-okt-2018

Snelle deskundige behandeling, niet alleen van mij maar t hele gezin ??

Anoniem

Zorgverlener: Mureddu

 

Datum

NPS

Motivatie

Respondent

10-okt-2018

9

deskundigheid en vriendelijkheid

Anoniem

17-okt-2018

9

 

Anoniem

 

Datum

Algemene
beoordeling

Motivatie

Respondent

10-okt-2018

8

deskundigheid en samen overleggen

Anoniem

17-okt-2018

9

 

Anoniem

 

Datum

Compliment (top)

Respondent

17-okt-2018

Vriendelijk en deskundig

Anoniem

 Zorgverlener: Eendragt

Datum

NPS

Motivatie

Respondent

10-okt-2018

9

omdat ze naar me luistert als ik klachten heb en die dan ook gelijk aanpakt

Anoniem

11-okt-2018

8

is prettig in in de omgang,geeft goed advies en ondersteuning

Anoniem

 

Datum

Algemene
beoordeling

Motivatie

Respondent

10-okt-2018

8

Ben gelijk goed behandeld en serieus genomen, door 1 keer in de 2 weken te komen houd ik mijn pijn onder controle. ze is aardig , belangstellend en geeft tips. ik ben altijd blij als ik weer geweest ben.

Anoniem

11-okt-2018

8

is fijn in contact -geeft advies hoe ik om moet gaan met artrose -houd mijn lichaam zo goed mogelijk soepel

Anoniem

 

Datum

Compliment (top)

Respondent

10-okt-2018

ze is vakkundig en geeft me een fijn gevoel, ze kan heel goed masseren en weet altijd de juiste plekjes te behandelen. ik ben er blij mee.

Anoniem

11-okt-2018

client vriendelijk,goede ondersteuning bij omgang met artrose

Anoniem

 


 

10-07-2018

 

Zorgverlener: Jensen

 

 

Datum

NPS

Motivatie

Respondent

18-jun-2018

10

Het probleem is volledig verholpen

Anoniem

 

Datum

Algemene
beoordeling

Motivatie

Respondent

18-jun-2018

10

Een zeer goede behandeling van mijn tennisarm, deze is nu volledig hersteld. Flexibele fysiotherapeut, vriendelijk en legt alles goed uit

Anoniem

 

Datum

Compliment (top)

Respondent

18-jun-2018

Goed werk verricht

Anoniem

 

Zorgverlener: Lluvianca Eendragt

 

 

Datum

NPS

Motivatie

Respondent

25-jun-2018

10

Het totaalplaatje van deskundigheid empathie en sociale vaardigheden.

Anoniem

28-jun-2018

10

Mijn klachten zijn volledig verholpen, zodra de klachten terugkomen kan ik vaak de zelfde week of soms zelfs dezelfde dag nog terecht voor een behandeling. Je wordt serieus genomen en los van de behandeling heb ik ook altijd fijne gesprekken met de therapeut

Anoniem

 

Datum

Algemene
beoordeling

Motivatie

Respondent

25-jun-2018

10

Betrokken, deskundig, duidelijk en uitstekend in de omgang met mensen.

Anoniem

28-jun-2018

10

Ik heb alleen maar zeer goede ervaring bij 't Sempke.

Anoniem

 

Datum

Compliment (top)

Respondent

25-jun-2018

Volledig zichzelf; doelgericht maar op een prettige wijze.

Anoniem

28-jun-2018

Een compliment voor de kwaliteit van de behandeling en voor het feit dat je als client zo snel terecht kan met terugkomende klachten.

Anoniem

 




 12-06-2018

 Per Jensen

Datum

NPS

Motivatie

Respondent

08-mei-2018

9

gewoon goed!

Anoniem

 

Datum

Algemene
beoordeling

Motivatie

Respondent

08-mei-2018

9

De fysiotherapeut heeft me in bijna 6 maanden tijd meer kunnen helpen dan andere fysiotherapeuten mij de afgelopen 4 jaar konden helpen.

Anoniem

 

Datum

Compliment (top)

Respondent

08-mei-2018

Per heeft me uitstekend geholpen en de klachten zijn bijna helemaal verdwenen

Anoniem

 Nino Mureddu

Datum

NPS

Motivatie

Respondent

17-mei-2018

10

Deskundigheid

Anoniem

 

Datum

Algemene
beoordeling

Motivatie

Respondent

17-mei-2018

10

Nino Murreddu is een prettige, zeer kundige man, waarbij je je ook nog eens veilig voelt!

Anoniem

 



24-10-2017

Per Jensen
Deskundig, weet bij mij direct dat het een spier kwestie betreft ook al heb ik pijn aan m'n knie.

Per  Jensen is zeer deskundig en heeft relatief weinig behandelingen nodig om mi j van mijn lichamelijke klachten te verlossen.

Luistert naar je, geeft aan waar op te letten zodat de klachten niet erger worden. Is prettig in omgang , en neemt de tijd voor je.

Super goed geholpen. Klachten zijn helemaal verdwenen.

Nadat ik het ontstaan van de klacht had uitgelegd en de resultaat van de foto had afgegeven werd door hem uitgelegd wat de oorzaak was van de klacht en werd gestart met de behandeling. Meteen de juiste spier aangepakt en gewricht behandeld. In totaal 4 behandelingen gehad en het herstel was sneller dan verwacht; na elke behandeling merkte ik de ver betering.

Klachten zijn verholpen, netjes en vriendelijk behandeld

Nino Mureddu
Omdat hij me prima behandeld heeft en geen klachten meer heb

Lluvianca Eendragt
Belangrijkste natuurlijk dat ik in 5 behandelingen van mijn tennis arm af was, nogmaals dank Lluvianc a

Goed gesprek, goed luister en t.n.v. klachten goede behandeling!

Heeft de klacht op de juiste manier weten te behandelen, volledige aandacht aangeschonken en ook nog eens na mijn behandelperiode een aantal keren telefonisch contact opgenomen, TOP!


 

12-07-2017

Aantal complimenten van onze klanten in het tweede kwartaal 2017

Per Jensen

Zeer kundig persoon die mij nagenoeg van mijn klachten heeft afgeholpen

Deze praktijk heeft verstand van zaken. Verschillende behandelingen uitgevoerd om het herstel te bevorderen

Goede zorg

Bij mij zijn de klachten verdwenen en dat gun ik anderen ook.

Hij weet wat hij doet.

Deskundige behandeling in een ontspannen omgeving

Je wordt serieus genomen en er wordt altijd een behandelplan besproken en als hij

denkt dat hij niet verder kan helpen stuurt hij je door .

 

Nino Mureddu

Kennis ,kunde en resultaat

Mijn klachten waren sport gerelateerd en mijn behandelaar  zit in een soortgelijke

dicipline van de sport. Hierdoor is legt de behandelaar goede verbanden en weet de behandelaar precies waar de patiënt, en de behandelaar zelf over spreekt. Daarbij stelt de behandelaar goede vragen over oorzaken waar de patiënt zich niet van bewust is, bijvoorbeeld specifieke houdingen die je binnen een sport zoals judo of jiu jitsu aanneemt.

Nou, na een paar behandelingen al meteen resultaat. Heb al  mensen doorgestuurd.

Mijn ervaring met deze fysiotherapeut voor vergelijkbare klachten is uitstekend

Hij heeft mij al meerdere keren goed geholpen.


Lluvianca Eendragt

Vriendelijke behandelaar, en goede vooruitgang

Ze begrijpt direct wat je bedoeld en is zelf ook heel duidelijk in haar uitleg

Als ze bepaalde klachten hebben zou ik dat doen

Als je wil herstellen op een leuke maar hardwerkende manier is dit het juiste adres.

 


 

24-4-2017
Aantal beoordelingen van de patienten van de afgelopen tijd.

Zorgverlener: Mureddu

 

Datum

NPS

Motivatie

Respondent

4/6/2017

10

Kennis,kunde en resultaat

Anoniem

4/6/2017

10

Hij heeft mij al meerdere keren goed geholpen.

Anoniem

4/10/2017

10

Mijn klachten waren sport gerelateerd en mijn behandelaar zit in een soortgelijke dicipline van de sport. Hierdoor is legt de behandelaar goede verbanden en weet de behandelaar precies waar de patiënt, en de behandelaar zelf over spreekt. Daarbij stelt de behandelaar goede vragen over oorzaken waar de patiënt zich niet van bewust is, bijvoorbeeld speciefieke houdingen die je binnen een sport zoals judo of jiu jitsu aanneemt.

Anoniem

 

Datum

Algemene
beoordeling

Motivatie

Respondent

4/6/2017

8

Kennis en kunde

Anoniem

4/6/2017

9

Nino is een zeer kundige fysiotherapeut die mij al meerdere keren goed van mijn klachten afgeholpen heeft. Dit in tegenstelling van andere therapeuten die ik in het verleden bezocht heb.

Anoniem

4/10/2017

8

Zeer deskundige hulp en de behandelaar blijft dicht bij de patiënt. Zoekt gemeenschappelijk factoren op, is niet opdringerig en neemt voldoende tijd voor de behandelingen en de daarbij horende uitleg. Behandelaar doet (net als ik) aan vecht- verdedigingssport en legt daarbij mooie combinaties om uitleg en problemen helder te maken.

Anoniem

 

Datum

Compliment (top)

Respondent

4/6/2017

Begripvol en kundig

Anoniem

4/6/2017

Nino is een zeer toegankelijke, kundige therapeut.

Anoniem