Nieuws

13-2-2024

Foto Debby

Een herintredende fysiotherapeut bij ’t Sempke

Mijn naam is Debby van Dalen, 51 jaar, getrouwd, moeder van 2 dochters en we wonen in Rijen. Mijn familie heeft me geïnspireerd om de hieronder beschreven stap te zetten. Van 5 februari tot medio juni 2024 kunt u mij tegenkomen in deze praktijk. Ik ben me op een bijzonder doel aan het richten, namelijk een terugkeer naar de fysiotherapie.

Ik ben in 1995 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven, maar door omstandigheden een ander weg ingeslagen. Mijn recente werkervaring ligt vooral in het coachen en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarbij staat ook een hulpvraag centraal, net zoals in de fysiotherapie. Daar ga ik graag mee aan de slag.

Om weer aan het werk te mogen als fysiotherapeut moet ik mijn BIG- registratie op orde brengen. Dat ga ik doen middels een cursus op de Hogeschool Leiden en stage hier bij fysiotherapie ’t Sempke onder begeleiding van Nino, Per en Lluvianca.

Als ik niet aan het werk ben, sta ik graag in de keuken. Geen culinaire hoogstandjes, maar ervoor zorgen dat we gezellig met vrienden en familie kunnen tafelen. Ik draai mijn hand er niet voor om, om voor 30 personen te koken! Verder lees ik graag en in de lente en zomer trekken we er met de caravan op uit. Tot voor kort deed ik aan jiu jitsu en vorig jaar heb ik een cursus gebarentaal gevolgd. Beiden leuk om te doen.

Ik ben op maandagochtend, donderdagmiddag en vrijdagochtend aanwezig. Mocht u nog iets willen weten, schiet me dan vooral aan. Ik maak graag kennis met de patiënten van deze praktijk!

Debby van Dalen

Plaatje Pitch Debby


 

7-2-2024

Dylan Humble heeft vorige week met succes zijn stage bij ons op de praktijk afgerond.
Wij wensen Dylan veel succes met zijn verdere carrière!


 

18-12-2023

Namens het hele team van Fysiotherapie ’t Sempke
wensen wij u hele fijne feestdagen en een gezond 2024!


 

20-11-2023

Betreft: info vergoeding ZKV 1-11-2023

Beste cliënten van praktijk Fysiotherapie ’t Sempke,

Hieronder enige informatie in een noeste poging u enig houvast in de onoverzichtelijke jungle van de ziektekostenverzekeraars te verschaffen.
Wist u dat er eigenlijk maar 10 grote zorgverzekeraars zijn?
Als koepelorganisaties hebben zij een aantal zorgverzekeraars onder zich.

Tijden veranderen en sommige zorgverzekeraars stellen naar onze mening te veel extra eisen aan ons fysiotherapeuten. Eisen die bovendien nauwelijks iets met ons vak te maken hebben. De tijd die we hieraan kwijt zijn kunnen we dus niet aan u besteden. Bovendien is het tarief dusdanig laag, dat we daarvoor niet meer de kwalitatieve behandeling kunnen leveren die u van ons mag verwachten.

Daarom hebben wij helaas de beslissing moeten nemen om met een aantal ziektekostenverzekeraars géén contractverlenging aan te gaan.

 • Wij hebben in 2024 WEL een contract met deze koepelorganisaties:
 • DSW
 • ONVZ
 • VGZ
 • ASR
 • CZ
 • Achmea

Indien u bij deze verzekeraar een aanvullende verzekering voor fysiotherapie heeft afgesloten, dan wordt deze aanvullende verzekering aangesproken als u bij ons in behandeling komt. Onze factuur zal dan door Fysiotherapie ‘t Sempke rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar verzonden worden.

 • Wij hebben in 2024 GÉÉN contract met deze ziektekostenverzekeringen:
 • Caresq; Eucare
 • Zorg en Zekerheid
 • Eno
 • Menzis

 

Ondanks dat we met bovenstaande zorgverzekeraars géén contract hebben kunt u natuurlijk gewoon van onze diensten gebruik blijven maken.

Een overzicht van onze diensten en bijbehorende tarieven vindt u bij tarieven op onze website en op het publicatiebord in de wachtkamer.

U krijgt per mail (anders per post) een factuur van Fysiotherapie ´t Sempke:

 1. Indien u geen aanvullende verzekering (AV) heeft of over uw budget van uw AV heen bent
 2. Indien u een aanvullende verzekering bij één van de zorgverzekeraars heeft waar wij géén contract mee hebben.

U kan deze factuur desgewenst bij uw zorgverzekeraar indienen en zij beoordelen dan of dat ze de door u gemaakte kosten (deels?) gaan vergoeden.

Klik hier voor de verschillende vergoedingspercentages voor niet-gecontracteerde zorg in 2024.

Heeft u vragen of opmerkingen over de factuur of de wijze van betalen neem dan contact op met uw behandelend therapeut. Want u bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de betaling van onze factuur binnen de gestelde betalingstermijn.

Verwijzing naar uw eigen zorgverzekeraar:
Omdat elke polis en elke zorgverzekeraar weer andere voorwaarden heeft is het voor ons ondoenlijk om van elke individuele situatie op de hoogte te zijn.

Voor meer informatie over de vergoeding van fysiotherapie / manuele therapie of uw individuele polis verwijzen wij u graag naar uw zorgverzekeraar en raden u aan om uw polisvoorwaarden hierop na te zien.


 

 

27-09-2023

 

Even voorstellen!

Mijn naam is Dylan Humblé en ik ben 24 jaar oud en woon in Elshout. Ik zit in mijn afstudeerjaar van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan te Nieuwegein.

Vanaf 4 september kun je mij bij fysiotherapie ’t Sempke zien rondlopen. Ik zal hier namelijk gedurende de komende 20 weken mijn afstudeerstage gaan doorlopen onder begeleiding van Nino, Per en Lluvianca. Tijdens deze stageperiode wil ik mijn kennis en vaardigheden verder verbreden.

In mijn vrije tijd rijd ik paard. Dit is mijn passie en doe ik dan ook al vanaf mijn 12e levensjaar. Ik rijd momenteel wedstrijd op het hoogste niveau. Daarnaast geef ik ook paardrijles en training aan paarden. Deze ervaring met lesgeven  draagt weer bij aan de verdere ontwikkeling van mijn vaardigheden als fysiotherapeut waarin ik ook bewegingsanalyses in kaart moet brengen.

Na het behalen van mijn diploma zou ik graag een master willen doen om me verder te specialiseren. Mijn interesses liggen bij een vervolgstudie Manueel Therapie.
13-09-2023

Ook dit jaar waren we weer van de partij; de 80 van de Langstraat. Mogelijk een van de warmste edities van de 80 ooit! Team Fysiotherapie ‘t Sempke stond in de Eindstraat in Drunen klaar om alle wandelaars van eten maar vooral voldoende drinken te voorzien!
Wij blikken met veel plezier terug. Hieronder enkele foto's van de avond.

80vdlang 2023 post 3  80vdlang 2023 perlluv


 

31-08-2023

Zaterdag 9 september is het weer zover; de 41e editie van de 80 van de Langstraat.
Zoals jullie elk jaar van ons gewend zijn, is team Fysiotherapie 't Sempke er weer bij.
Wij zijn tussen 19.45 uur en 23.30 uur te vinden op post 3 in de Eindstraat.
Even zwaaien als je ons ziet!

Ook kun je ons voorbij zien komen, jawel op TV nog wel! Langstraat TV Kanaal 42.
Even zwaaien naar de TV?!


 

24-07-2023

De vakanties zijn weer begonnen. Wij wensen u een hele fijne zomer toe, geniet ervan!


 

15-06-2023

Het is goed weer, het zonnetje schijnt,  kom in beweging!
Fysiotherapie ’t Sempke biedt nu ook bewegen onder begeleiding (BOB) aan.
De trainingen worden aangeboden onder begeleiding van een manueeltherapeut zodat u op een veilige en verantwoorde wijze de lessen kunt volgen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Lluvianca Eendragt,
via telefoonnummer: 0416 - 383378.
Of stuur een mail, vermeld daarbij als onderwerp: “BOB" naar: info@fysiotherapiesempke.nl


 

25-04-2023

Contract label Just van CZ

Wegens onhaalbare eisen en voorwaarden van het label Just van de koepelorganisatie CZ, hebben we moeten besluiten om géén contract met het label Just af te sluiten.

Wij betreuren dit gedwongen besluit. Dat betekent dat u zelf de rekening van Fysiotherapie ´t Sempke krijgt. U kan deze factuur desgewenst bij de label Just indienen. Zij beoordelen dan of dat ze de door u gemaakte kosten (deels?) gaan vergoeden.

Heeft u vragen of opmerkingen bespreek deze dan met uw therapeut.


 

23-03-2023

Bewegen onder begeleiding (BOB)
Heeft u chronische pijnklachten of artrose? Wilt u revalideren na een blessure? Heeft u sport specifieke doelen die u maar niet kan bereiken of wilt u uw algemene vitaliteit verbeteren?
Fysiotherapie ’t Sempke biedt nu ook bewegen onder begeleiding aan! De trainingen worden aangeboden onder begeleiding van een manueeltherapeut zodat u op een veilige en verantwoorde wijze de lessen kunt volgen.

Hoe? Begeleid bewegen gebeurt in groepsvorm. We streven naar een groepsgrootte van maximaal 5 personen. Zodat we de individuele aandacht zoveel mogelijk kunnen waarborgen.

Tijdsduur? Ongeveer 45 minuten per zitting.

Wanneer? BOB vindt op dit moment elke dinsdag plaats om 16.30 uur. In overleg zijn andere tijdstippen mogelijk.

Contact? Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Lluvianca Eendragt via telefoonnummer: 0416 - 383378. Of stuur een mail, vermeld daarbij als onderwerp: “BOB" naar: info@fysiotherapiesempke.nl


 

2-1-2023

Namens het hele team van

Fysiotherapie 't Sempke

wensen wij u

een goed en gezond

2023


 

15-12-2022

Beste cliënten van praktijk Fysiotherapie ’t Sempke,

Hieronder enige informatie in een noeste poging u enig houvast in de onoverzichtelijke jungle van de ziektekostenverzekeraars te verschaffen.
Wist u dat er eigenlijk maar 10 grote zorgverzekeraars zijn?

Als koepelorganisaties hebben zij een aantal zorgverzekeraars onder zich.

Wij hebben in 2023 WEL een contract met deze koepelorganisaties:

 • DSW
 • ONVZ
 • VGZ
 • ASR
 • CZ
 • Achmea

Indien u bij deze verzekeraar een aanvullende verzekering voor fysiotherapie heeft afgesloten, dan wordt deze aanvullende verzekering aangesproken als u bij ons in behandeling komt. Onze factuur zal dan door Fysiotherapie ‘t Sempke rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar verzonden worden.

Wij hebben in 2023 GÉÉN contract met deze koepelorganisaties:

 • Caresq; Eucare
 • Zorg en Zekerheid
 • Eno
 • Menzis (=>  nog niet zeker, nog in onderhandeling)

Doordat zij naar onze mening vele extra eisen aan de fysiotherapeuten stellen die nauwelijks iets met ons vak te maken hebben, hebben wij besloten géén contract met deze vier zorgverzekeraars aan te gaan. De tijd die we hieraan kwijt zijn kunnen we dus niet aan u besteden. Bovendien is het tarief dusdanig laag, dat we de kwalitatieve behandeling die u van ons mag verwachten, daarvoor niet meer kunnen leveren.

Ondanks dat we met bovenstaande zorgverzekeraars géén contract hebben kunt u gewoon van onze diensten gebruik blijven maken. Het enige verschil is dat u zelf de rekening van Fysiotherapie ´t Sempke krijgt. U kan deze factuur desgewenst bij uw zorgverzekeraar indienen en zij beoordelen dan of dat ze de door u gemaakte kosten (deels?) gaan vergoeden.
Klik hier voor de verschillende vergoedingspercentages voor niet-gecontracteerde zorg in 2023.

=> U bent dus zelf verantwoordelijk voor de betaling van onze factuur binnen de gestelde betalingstermijn.

Hieronder ons advies tav de ziektekostenverzekeraars in 2023

Argumentatie advies
Voor de aanbeveling van de bovengenoemde koepelorganisaties hebben wij gekeken naar:

 • Extra eisen (inkoopbeleid , cursussen, netwerken, zorgplannen, samenwerkingsverbanden, visitaties)
 • Eisen van administratieve aard. (vragenlijsten, keurmerken met patiëntendossier als criteria)
 • Behandelindex (beperking op aantal zittingen)
 • Tarief, hoogte van onze vergoeding.

Disclaimer: De in dit overzicht opgenomen informatie is in de periode van 15 tot en met 22 november overgenomen van websites van zorgverzekeraars door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor fysiotherapie (KNGF) Dit overzicht dient ter informatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Heeft u vragen of opmerkingen bespreek deze dan met uw therapeut.


 

24-11-2022

Wij hebben voor het jaar 2023 géén contract getekend met de zorgverzekeraars Zorg en Zekerheid, Caresq, Eno en Eucare. Indien u bij één van deze zorgverzekeraars verzekerd bent in 2023 dan betekent dit dat u de factuur van Fysiotherapie ´t Sempke krijgt. U bent zelf verantwoordelijk voor de betaling van deze rekening. Hierna kunt u de factuur bij uw zorgverzekeraar indienen en zij beoordelen dan of dat ze de door u gemaakte kosten (deels?) gaan vergoeden.
Met de zorgverzekeraar Menzis zijn we nog in onderhandeling.
   


 

18-11-2022

De fysiotherapeuten zijn in nood!
Zie hieronder voor de reportage uit de Volkskrant;
"Fysiotherapeut gooit handdoek in de ring
".

Artikel volkskrant


 

10-11-2022

Aankomend weekend worden de premies van de zorgverzekeraars voor het jaar 2023 bekend gemaakt. Wij zijn ondertussen al druk bezig om onze contracten met ziektekostenverzekeraars kritisch te bekijken. Houd onze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.20-09-2022

Wij zijn op zoek naar een collega fysiotherapeut(e). Kijk voor de vacature op:
https://www.fysiotherapiesempke.nl/informatie/vacature-fysiotherapie/


 

15-09-2022

Na 3 jaar wachten was het afgelopen zaterdag eindelijk weer zover;
de 80 van de Langstraat!

En traditiegetrouw waren wij team Fysiotherapie ‘t Sempke er weer bij op de Eindstraat in Drunen. Wij hebben net als de voorgaande jaren met veel plezier meegeholpen de wandelaars van eten en drinken te voorzien. Hieronder enkele foto's van de avond.

                      
25-08-2022

Zaterdag 10 september is het eindelijk weer zover;  de 80 van de Langstraat!
Ook dit jaar is team fysiotherapie ‘t Sempke er weer bij. Wij zijn tussen 19.45 uur en 23.30 uur te vinden op post 3 in de Eindstraat. Komen jullie even gedag zeggen?

Enne… ‘Met twee vingers in de neus en één hand in de lucht,  zwaaien als je voorbij loopt!’


 

 

11-08-2022

De zomer is in volle gang. Vakantie, naar zee of lekker thuis?
Wij wensen u fijne dagen, geniet ervan!  

06-01-2022

Namens het hele team van

Fysiotherapie 't Sempke

wensen wij u

een goed en gezond

2022


 

18-11-2021

Wij hebben met alle ziektekostenverzekeraars een contract voor 2022 getekend met uitzondering van ENO. U kunt dus altijd bij ons terecht. Mocht uw aanvullende verzekering onverhoopt niet toereikend zijn dan krijgt u van ons de factuur via e-mail toegestuurd.

Mocht u verzekerd zijn bij ENO krijgt u van ons een factuur die u bij uw zorgverzekeraar kan indienen.


20-10-2021
In verband met de asfalteringswerkzaamheden van de Admiraalsweg is de praktijk niet goed bereikbaar geweest de afgelopen maanden.
Sinds maandag 18-10-2021 is de praktijk weer goed bereikbaar vanuit de Beethovenlaan.
De praktijk bereiken via de Admiraalsweg vanaf de Grote Straat is niet mogelijk tot eind december 2021. Komt u vanaf de Grote Straat dan kunt u het beste omrijden via de Duinweg.


 

12-10-2021

LET OP!!

Donderdag 14-10-2021 is onze praktijk minder makkelijk te bereiken ivm het opbreken van bestaand straatwerk en het meteen nieuw straatwerk terugbrengen. U kunt uw auto parkeren langs de admiraalsweg en het laatste stukje te voet afleggen.


 

07-10-2021

LET OP!! van donderdag 7 oktober tot vrijdag 15 oktober is onze praktijk minder makkelijk te bereiken door asfalteringswerkzaamheden op de Admiraalsweg.
Komt u met de auto kunt u via de van Galenstraat oversteken en via de rijplaten het "van Ostadeplein" bereiken.

 


 

12-08-2021

LET OP!!
vanaf 30-08-2021 gaan de wegwerkzaamheden van de Admiraalsweg
in 3 fases verder. Hierdoor is de praktijk (zie blauwe pijl) minder makkelijk te bereiken.
Meer informatie zie: https://vd-boomen.nl/wp-content/uploads/2021/08/Nieuwsbrief-fase-2.pdf
Fase A start 30-08-2021.

De Praktijk  is dan met de auto alleen vanuit de kant van de grote straat te bereiken.

Fase B

De Praktijk is dan met de auto alleen vanuit de kant van de beethovenlaan te bereiken .

Fase C

Fase C eindigd ongeveer 7 weken na 30-08-2021


01-08-2021

Vanaf 02-08-2021 tot 31-12-2021 zal Lluvianca Eendragt niet werkzaam zijn bij ons in de praktijk in verband met haar zwangerschapsverlof. Voor Lluvianca Eendragt zal Fabienne Janssen bij ons werken. Fabienne zal bij ons op dinsdag en donderdag werkzaam zijn.


05-07-2021

LET OP!!
vanaf 07 juli 2021 werkt de gemeente aan het herindelen en verbeteren van
de Admiraalsweg. Hierdoor kan onze praktijk minder goed bereikbaar zijn. Omleidingen worden ingesteld voor meer informatie zie https://vd-boomen.nl/admiraalsweg


22-03-2021

Wij zijn op zoek naar een waarnemer/ster. Kijk voor de vacature op
https://www.fysiotherapiesempke.nl/nieuws/vacatures/


02-12-2020

Betaalbaarheid fysiotherapie 2021.

Onlangs heeft het KNGF een brief gestuurd aan de Tweede Kamer waarin we waarschuwen voor de betaalbaarheid van (de aanvullende verzekering voor) fysiotherapie. De premies gaan jaarlijks omhoog en de dekking gaat omlaag. Dat maakt dat fysiotherapie voor steeds meer mensen onbetaalbaar wordt. Dat de Aanvullende verzekering(AV) bezig is aan een ‘race to the bottom’ mag duidelijk zijn: hij wordt langzamerhand alleen nog maar gebruikt door mensen die fysiotherapie ook echt nodig hebben, waardoor de kosten voor zorgverzekeraars te hoog worden. Dat leidt tot premieverhoging en het volgend jaar herhaalt zich dat. De brief van het KNGF leidde tot publicaties op een groot aantal websites en mogelijk -het is nog niet definitief- tot een item in BNN/VARA’s Kassa, aanstaande zaterdag, 5 december.

De toolkit die het KNGF dit jaar verstuurt toont aan hoe slecht het met de AV gesteld is. Nog maar 2 verzekeringspolissen bieden ruime dekking voor fysiotherapie zonder medische selectie en met volledige keuzevrijheid.


 

19-09-2020

Wij verwelkomen onze nieuwe administratief medewerkster Linda Kuypers.
Zij is aanwezig op de maandagochtend (8.00u - 11.00u), woensdag- en donderdagochtend (08.30u tot 11.30u). 

11-09-2020

Morgen zou de 40e editie van de "80 van de langstraat" plaats vinden. Helaas kan deze wandeltocht dit jaar niet doorgaan ivm het Corona virus. Wij blikken met veel plezier terug op de jaren waarin wij de lopers hebben mogen ondersteunen en kijken uit naar de editie van volgend jaar.

Team Fysiotherapie 't Sempke


Voor de meest recente corona maatregelen zie:

https://www.fysiotherapiesempke.nl/nieuws/corona-update/ Coronavirus – update 28 mei

Wij zijn op dit moment open. Wij bepalen op advies van het KNGF en het RIVM per individu of behandeling is geïndiceerd.

Als wij u behandelen vragen wij u om:

 • in de wachtkamer op 1.5 meter afstand van elkaar te gaan zitten.
 • een eigen hoeslaken mee nemen en een badlaken om op te liggen.

en werken wij:

 • met een overjas, mondkapje, handschoenen en een bril
 • drogen wij onze handen met papier (keukenrol)
 • Wij hanteren een aangescherpt hygiëneprotocol;


verder vragen wij van u:

 • blijf thuis bij klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel met uw huisarts als bovenstaande klachten verergeren;
 • wij vragen om uw begrip als uw afspraak wordt afgezegd als een van onze therapeuten ziek is;
 • wij vragen u om zoals altijd al een eigen badhanddoek of hoeslaken mee te nemen voor uw behandeling;
 • probeer indien mogelijk alleen te komen op de praktijk, neem als dat kan geen partner of andere mensen mee naar de praktijk;
 • wij houden ons aan het niet handen schudden protocol;

 


07-04-2020

Wij hopen de strijd te winnen met onze Corona Ninja.


 

Coronavirus – update 16 maart

Beste cliënt,

Vooralsnog blijft de praktijk geopend en gaan de behandelingen bij Fysiotherapie ’t Sempke door.

Wij begrijpen dat u zich zorgen maakt vanwege het Corona virus. Daarom willen wij u informeren over onze voorzorgsmaatregelen.

Daarbij vragen wij aandacht voor het volgende:

 • Blijf thuis bij klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel met uw huisarts als bovenstaande klachten verergeren;
 • Indien u in de kwetsbare groep valt dan is het mogelijk dat uw therapeut de behandeling zal annuleren. Wij vragen uw begrip daarvoor;
 • Wij vragen om uw begrip als uw afspraak wordt afgezegd als een van onze therapeuten ziek is;
 • Wij vragen u om zoals altijd al een eigen badhanddoek of hoeslaken mee te nemen voor uw behandeling;
 • Houdt de richtlijn van het RIVM in de gaten en houdt u aan de hygiëne voorschriften;
 • Probeer indien mogelijk alleen te komen op de praktijk, neem als dat kan geen partner of andere mensen mee naar de praktijk;
 • Wij houden ons aan het niet handen schudden protocol;
 • Wij hanteren een aangescherpt hygiëneprotocol;

Wij houden u op de hoogte van de eventuele ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,

Medewerkers van Fysiotherapie ‘t Sempke


 

15-03-2020

de Belangrijkste maatregelen
die we kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

 • Was je handen regelmatig
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Geen handen schudden
 • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt

Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.
Voor verdere informatie zie de website van de RIVM www.RIVM.nl


11-03-2020

I.v.m. met het Corona virus houden wij ons aan het niet handenschudden protocol om zo de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te  beperken.


 

03-01-2020

Namens het gehele team van

Fysiotherapie 't Sempke

wensen wij u een

Goed en Gezond

2020


 

24-11-2019

Verandering in 2020
“In verband met de kosten en de milieubelasting zullen wij in 2020 de facturen van de behandelingen die buiten uw aanvullende verzekering vallen, niet meer per post maar per mail naar u toezenden.

Mocht u hier bezwaar tegen hebben wilt u dit dan bij ons melden.”


 

18-09-2019

De "80 van de Langstraat" was weer mooi festijn in deze regio waaraan wij ons steentje hebben kunnen bijgedragen. Wij hebben net als vorige jaren meegeholpen de wandelaars van eten en drinken te voorzien in Drunen op de eindstraat. Een post op 13 km waar het hard werken was om iedereen snel te voorzien van een versnapering. Hieronder een foto van de avond.

Fysiotherapie 't Sempke helpt bij de 80 van de langstraat


09-09-2019
Het is nog maar een week voordat "de 80 van de langstraat" weer van start gaat.
Fysiotherapie 't Sempke helpt dit jaar voor de vierde keer, met 2 medewerkers mee, om de lopers te voorzien van eten en drinken. Dit jaar staan wij in de eindstraat in Drunen.
Wij wensen alle lopers een mooie tocht door de Langstraat.


18-07-2019
De beoordelingen van onze klanten zijn weer aangevuld. Bekijk deze op Nieuws\beoordelingen van klanten.


01-07-2019
Onderstaande vacatures zijn inmiddels ingevuld.


30-04-2019
Wij zijn op zoek naar een waarnemend fysiotherapeut voor de vakantie van een collega.

Voor meer informatie zie het kopje Nieuws\vacatures


27-03-2019

Wij zijn op zoek naar een Netwerkbeheerder. Voor meer informatie zie het kopje Nieuws\vacatures


 02-01-2019

Namens het gehele team van

Fysiotherapie 't Sempke

wensen wij u een

Goed en Gezond

2019


14-09-2018
De "80 van de Langstraat" was weer een groots evenement waaraan wij ons steentje hebben kunnen bijgedragen. Wij hebben net als vorige jaren meegeholpen de wandelaars van eten en drinken te voorzien in Elshout. Een post op 29 km waar het hard werken was om iedereen snel te voorzien van een versnapering.

Hieronder een sfeerimpressie van de avond / nacht.


 

12-06-2018
De beoordelingen van onze klanten zijn weer aangevuld van de afgelopen weken.


01-03-2018
De vacature huishoudelijke hulp is op opgevuld.


25-01-2018
Wij zijn op zoek naar een nieuwe huishoudelijke hulp.

Voor meer informatie zie het kopje Vacature


25-01-2018
Lluvianca Eendragt is sinds 2 januari 2018 gestart met een nieuw beweegprogramma voor cliënten met chronische pijn. Het betreft hier pijn waar geen duidelijke medische oorzaak meer voor te vinden is en die langer dan drie maanden bestaat. Samen met Lluvianca zal bepaald worden of u voor dit beweegprogramma in aanmerking komt. Kijk voor verdere informatie naar specialisaties chronische pijn


02-01-2018

Namens het hele team van Fysiotherapie 't Sempke wensen wij iedereen een gelukkig en gezond 2018!


 

13-11-2017

Behandeling van Artrose van heup en knie in de basisverzekering in 2018.
Het Zorginstituut adviseert om de oefentherapie bij artrose aan de heup- en kniegewrichten onder begeleiding van een fysio- of oefentherapeut in het basispakket op te nemen per 1 januari 2018.
Dit voor maximaal twaalf behandelingen per jaar. Meer behandelen is mogelijk, als u een aanvullende verzekering heeft.

De kosten van de 12 behandelingen uit de basisverzekering vallen IN het verplicht eigen risico, het is daarmee ook de vraag of deze vergoeding dan gunstig is voor de patiënt.


 

10-11-2017
Nog een foto van ons praktijkpand met de nieuwe AED.

 


30-10-2017

Ter kennisgeving:

Onze fysiotherapiepraktijk verdient al sinds 1979 het vertrouwen van onze omgeving. Als dank hiervoor willen wij iets terug doen. Wij hebben de spreiding van AED’s in Drunen onderzocht en hebben als praktijk besloten om op onze locatie een AED buitenkast te plaatsen. Deze AED is 24 uur bereikbaar en bij de hartstichting aangemeld.Als u bij een calamiteit 112 belt en er is een AED nodig dan krijgt u automatisch de cijfercode van het slot.Laten we hopen dat er niet te vaak gebruik van hoeft te worden gemaakt.

Met vriendelijke groet,


 

11-09-2017

De "80 van de Langstraat" was weer een groots evenement waaraan wij ons steentje hebben bijgedragen.
Wij hebben net als vorig jaar meegeholpen de wandelaars van eten en drinken te voorzien in Elshout.
Een post op 29 km waar het hard werken was om iedereen snel te voorzien van een versnapering.
Hieronder een sfeerimpressie van de avond / nacht.

 

 

 


 

31-08-2017

Het is nog maar een week voor dat "de 80 van de langstraat" weer van start gaat.
Fysiotherapie 't Sempke helpt ook dit jaar weer met 2 medewerkers mee om de lopers te voorzien van eten en drinken.
Wij wensen alle lopers een fantastische wandeling door onze mooie woonomgeving.


 

19-06-2017

Donderdag 15-06-2017 is onze tuin afgemaakt
en is alles op orde gemaakt.

Vanaf nu wordt u welkom geheten door "Sem" van 't Sempke.


13-06-2017

Vaak zien we dat patienten lang wachten voordat ze contact opnemen met een fysiotherapeut / manueeltherapeut. Vaak kunnen we in een vroeg stadium van ongemak / pijn door te behandelen de duur van de klacht aanzienlijlk beperken. Dus neem gerust contact op mocht u een ongemak hebben.
0416-38 33 78


 

26-05-2017

Per Jensen is sinds 01-01-2017 lid van het schoudernetwerk Noord-Brabant.

Het Schoudernetwerk bestaat uit orthopedisch chirurgen & schouderfysiotherapeuten welke zijn gespecialiseerd in de behandeling van schouderblessures en revalidatie na schouderoperaties binnen de regio Noord-Brabant.

Het doel van de vereniging is om de kwaliteit van de behandeling te verbeteren en op een zo hoog mogelijk niveau te brengen.

Kijk voor verdere informatie op www.schouderfysiotherapie.nl    


19-05-2017

Lluvianca Eendragt is sinds 01-5-2017 lid van het Reumanetwerk (Fyranetwerk).

Fyranet heeft als doel om hoogwaardige fysiotherapeutische zorg te bieden aan mensen met een reumatische aandoening. 
Bijvoorbeeld:

 • Reumatoïde artritis
 • M. Bechterew
 • Artritis psoriatica
 • Artrose
 • Fibromyalgie

Hoogwaardige fysiotherapeutische zorg voor mensen met reumatische aandoeningen
Fyranet is een samenwerking van fysiotherapeuten in de eerste lijn, die ondersteunt wordt door het Jeroen Bosch Ziekenhuis (Den Bosch) en het Bernhoven ziekenhuis (regio Oss-Uden-Veghel).

Wanneer u behandeld wordt door de fysiotherapeuten die lid zijn van het netwerk, bent u verzekerd van behandeling door een ervaren fysiotherapeut met de specifieke kennis van reumatisch aandoeningen. 

De fysiotherapeuten van Fyranet netwerk volgen regelmatig bijscholing om up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van reumatische aandoeningen.

Veel toegepaste behandelingen zijn het vergroten van uw conditie door middel van oefeningen (Rapit-methode) en/of het bewegen in water. De behandeling is afhankelijk van de mogelijkheden binnen de praktijk en uw persoonlijke situatie.

Kijk voor verdere informatie op www.fyranetnob.nl